På spaning med Erika Thrön

Den här helgen har varit en riktig myspys-helg! Helt underbart.

I fredags storstädade jag hela lägenheten, julpyntade med julgran och grejer.. sååå tjusigt=) Bestämde mig för att jag inte ville ut på något galej, men jag ville inte sitta hemma själv heller. Så var gör man? Jo, man ringer syster och hennes ständigt hungriga karl. Vi åkte en sväng till dollar store, sen bjöd jag på en storartad middag med lite soffmys och godis till efterrätt. En hemskt trevlig afton!

Lördag, upp med tuppen och iväg och jobba jobba och jobba. Tiden gick riktigt fort, skönt. Åkte hem, diskade och ringde hem. Jag har varit ritkigt sällskapssjuk den här helgen, så jag bjöd upp mamma, pappa och lillasyster på lite glögg och pepparkakor. Det var trevligt!
Hm, vad hände sen.... jo! Jag bestämde date med Erstino, såklart. Vi skjutsade min lillasyster till en kompis, åkte till fontana och högg in på varsin pizza. Mätta och belåtna började våran lilla tripp. Träffade på dom tre vise männen, hängde lite på tanka, och gjorde polisära tophemliga spaningar.

Med tanke på den lugna helgen, och att jag för en gångs skull kom i säng innan 02,00 en lördagkväll, har jag varit riktigt pigg på jobbet. Efter 9 timmar kändes det dock i huvudet, och jag märker nu att jag är fullständigt slut. Måste hoppa ner i sängen, börjar kl 05.30 imorgon... är det någon som vet om det går att förtids pensionera sig redan vid 20 års ålder? I så fall vill jag det.

Men men, nog om detta.. sängen skriker mitt namn.. och jag tänker inte tacka nej!
Så...godnatt, sov så gott, osv.


Måste bara ge den störsa elogen till Daniel, han är en ritkig klippa!
Inte många som ställer upp och jobbar dagen innan julafton, men han gör det. Vilken kille:)
Tack och tack och tack! Jag behöver den ledigheten=)


Vad händer sen?

Två julklappar till införskaffade idag, yes! Hittade dom inne på min nya favoritbutik... Den gröna! Jag undrar dock om öl med choklad/toffee smak kommer vara rena julaftonen för smaklökarna? Men, det återstår att se.. haha.

Pepparkakshus bygge, är också något jag har ägnat dagen åt. Det blev så tjusigt så. (Och ja, om jag vill ha blommor på mitt pepparkakshus, då har jag det). Hann även med att äta mamma och pappa ur huset, träffa karro och per över lunch, umgås med min lillasyster, och diskutera vardaliga (Ludvika-)saker med Anna. Plus lite annat, men det är inte lika intressant..

Nu ska jag äntigen få gå och sova, har längtat ända sedan jag gick upp imorse.
Nightinight.



You got some fucking attitude
I can't believe what you said to me
You got some attitude

Inside your beat up brain there's probably a whore
And if you don't shut your mouth
You're gonna feel the floor

Attitude
The one you got. Oh baby,
Attitude.
The one you got.
Attitude.

Attitude
Inside your beat up brain there's probably a whore
And if you don't shut your mouth
You're gonna feel the floor

Attitude
You got some fucking attitude
I can't believe what you said to me
You got some attitude


Ska vi sätta punkt där? Mm, jag tror nog det.


Right down the middle

Ännu en helg är förbi, och vilken helg sen! Den har varit ritkigt trevlig, och jag tänker naturligtvis återberätta den:)

I fredags var jag och Anna på After work nere på repan, väldigt trevligt var det. Runt 20,00 vankades det idolfinal hemma hos mig, med några glas vin. Och kvällen fortsatte i den trevliga stämmningen som infunnit sig på repan. Vi bestämde oss för att avsluta kvällen i relativt god tid, för att vara pigga och glada till lördagskvällen.

Så lördag. Vaknade sådär lagomt tidigt... vilket var jättedumt. Skulle ha sovit genom hela dagen ända in mot kvällen. Men, så var ju inte fallet... Dagen började med ett fruktansvärt raseriutbrott, vilket förstöde i prinip hela min dag. Jag hatar dramatik, vad ska det vara bra för?
Men iaf.. in på gröna butiken, hem till Karro för att träffa hela släkten. Vi fikade och pratade om.. hmm, bajs. (lång histora.. ). När klockan började dra sig mot 18, kilade jag hem och gjorde ett tappert försök att styra upp lite kläder. Men ack så dåligt det gick(lägg till det på min redan dåliga dag.. hua.), lyckades tillslut. Relativit nöjd och belåten, och efter mycket om och men, kom jag iväg. Kilade iväg till spelhuset, lägenheten fylldes folk. FÖR mycket folk... Vi gick till solo för att skaka lite. Men, jag räknade minuterna.. det var ingen toppenkväll. Höjdpunken var att se min fulla(FÖR fulla..) syster hoppa runt och ha roligt, haha.
Efter 2 timmar, ungefär, fick jag äntligen min ostrulle och efterfest. Fina fisken! Kvällen lunkade på hemma hos mr. A, och när klockan började bli runt posttiden, gick jag och karro sakta hemåt.

Det finns mer att berätta, men jag har bråttom. Pb-kväll ikväll!!!!!! Måste springa hem till karro o johan.
Peace out.

Stopp!!

Jag hänger inte med... Insåg precis att det var en vecka sedan jag uppdaterade bloggen. Jag trodde jag hade missat kanske 3 dagar....
Jag har även inte hängt med på att det var 2:a advent igår.. jag har ju inte tänt ett ända ljus! Jag har heller inte ätit en ända chokladbit ur min adventskalender(måste ha efterfest snart...) Tiden går för fort!! Jag har bara införskaffat mig 2 julklappar, måste fixa många många fler.. kan ju inte låta någon bli utan.
Men jag har iaf julpyntat hemma, och hunnit ätit det första julmaten..

Det finns ju dock en positiv sak med att tiden går fort, och det är att det känns som om det är Pb-kväll varannan kväll!! Hur bra som helst... Och eftersom det är måndag, är det ju naturligtvis exakt just en sådan dag idag, hääärligt! Tror vi ska slå på stort idag med lite pizza, Mumma! (det är jag värd efter min och Anna´s äventyrsfyllda dag).

Men hur som haver, måste jobba klart innan jag kan göra något annat.. och jag skulle tippa på att det är exakt 56,5 minut kvar tills vi kan trava hemöver, sweet!


Trevlig afton.

äntligen måndag!

Just nu sitter jag i soffan och laddar inför Pb-kvällen, som jag har längtat!

Helgen måste redovisas. Vi började lite smått i fredags, jag anna och erika, hemma mos mig. (eftersom det var annas födelsedag fick hon en lite fin gottekorg av mig och erika.) Vi tjålade och fick lite alkohol i kroppen. efter ett tag dök både karro och sofie upp, dom ville också vara.. självklart! Min lilla förfest, slutade med att vi säkerligen var upp emot 15 pers. Efter det gjorde vi premäir på Solo, helt okej måste jag säga.. vi dansade till stänging, och efter det blev det pelles och efterfest.
Nej, jag glömde!!! Det hela började ju såklart med att jag premiärade på systemet.. mycket viktigt!!!

Lördagen, blev uppdragen ur sängen av mamma och sara kl 12,00.. det skulle städas. Och fint blev det! När lägenheten var skrubbad och fin, var det bara att ladda om. Hitta på lite kläder, kamma frippan och åka ut till Anna. En mycket trevlig förfest även denna lördagkväll.
Vi begav oss än en gång mot stan och solo, men eftersom alla inte kom in(pga ålder), spenderade jag den mesta tiden där nere åt att sura, och dansa.. såklart. I alla fall, efterfest blev det.. två stycken(varför då, undrar jag.. erika??)  Sedan en välfötjänt hemgång. Hade dock glömt mina hemnycklar hemma, så jag var tvungen att ringa och vecka karro runt 5 snåret, sorry!

Söndag, julskyltning. Jag och erika tog en sväng, men.. det var inte så mkt att hänge i julgranen. Så vi shoppade loss inne på hemköp ist, kanske inte lika roligt med ack så behövligt.
Sen fick jag mat av mamma och pappa, ljuvligt! Och, det var den helgen... Tack för det!


Måste dock bara säga, att jag tycker det är ofantligt dåligt hur vissa människor beter sig. Jag tycker ni seriöst borde ta någon minut och tänka efter.. det är inte en okej stil. Dåliga skämt som inte alls passar sig just nu, och jag tror att ni vet bättre än så. Så, skärpning!


Kom också ihåg att fortfarande hålla ögonen öppna efter Jimmy Bäckman. Någon måste ha sett honom, någon sitter på väldigt mkt inforamtion.. prata med polisen. Tycker att vi alla ska skänka hans famlij varma och positiva tankar!


Pb-kvällen startar.... NU!!!!!!!
Gókväll.


RSS 2.0