Överdosering av strepsils

Strepsils måste vara guds gåva till mänskligheten, helt seriöst. Vilket underverk!
En överdosering var precis vad min hals behövde, den har börjat repat sig(kan även ha med sannes magicpills att göra, eller kilot choklad som just landat i magen). Hur som haver, all ära åt dom små!

Ikväll skulle det ha varit myskväll med Miamaria men hon hade ont i magen, så jag intog godishyllan på hemköp och sen soffan. Rätt som det är hör jag laugh and a half, det är mia.. så nu kommer min pinuppa hit iaf:) Har sparat några godisbitar till henne också, så nu ska här grubblas och mysas i soffan med varsin filt. Lovely!

En strepsils på det här, så är vi i gång igen!
Ha en trevlig lördagskväll.

Klart och betalt.

kanske dags att skriva en rad eller två igen. Väldans dålig uppdatering nu.. ursäkt? Nope:)

Så vad har Johanna sysslat med den senaste tiden? Hm, närminnet är lite ur funktion..
Men jag kommer ihåg vad jag har gjort dom senaste två dagarna iallafall, och det är ju bra. Igår var det dags för lite OTH-avsnitt hemma hos syster med dom vanliga äppelmunkarna till. Det blev gråtfest.. herregud! Therese kom förbi en sväng också med lite kaffe och ännu mer fika, mumma! Skvallrade lite, tjålade lite skit och hade allmänt tjejsnack, mycket trevliga damer det där. Efter den utslitande gråtstuden var det soffan hemma som gällde, ett tag.. Knatade sedan över till Bertan. Bertrams mobbe ringer, "Falun?". Om vi ska! Johanna kör? Om hon gör!
Efter en turbulent bilfärd med K´s busgrogg var vi äntligen framme.. det turbulenta fortsatte. Efter mycket om och men fick jag äntligen lägga huvudet på "kudden" och sova, runt halv 5 imorse. Det tackar vi för. En roligt(på sina många miljoner olika sätt) och en mycket givande kväll! Vi tackar för det också:)
"En sån här spontankväll kan ju bara inte gå fel!" Ha, vilken lögn.. haha! Idag skrattar vi åt det, igår höll vi oss för skratt.. men vi tillät oss att små le lite.

Idag har sängen skrikit mitt namn hela dagen, och den fortsätter nu. Tänker inte streta emot.. måste dock vara vaken till 0100, då ska päronen hem(längre får dom inte vara ute, jag bestämde att det var en passande tid för skjutsen hem).


Nattinatti,
På återseende.
                                                       

RSS 2.0