Otäckheter..

Vad är det som händer?
Jag tror att alla ställer sig den frågan just nu.

Imorgon ska jag ut på skallgång och leta efter Jimmy. Jag tycker det känns bra att kunna göra något för hans familj och vänner, och jag hoppas att det är många som kommer att ställa upp. Även fast man, som jag, kanske inte känner honom jättebra tycker jag fortfarande att man ska vara delaktig och ställa upp för hans anhöriga.
Det är bara att hålla tummarna för att det här ska få ett positivt slut, och inte bli ännu en anledning för tidningarna att använda dom feta och skräckinjagande bokstäverna på löpsedlarna.

Dra ditt strå till stacken du också!


Har du sett Jimmy?

Har du sett Jimmy Bäckman?
Sedan natten till i lördags är han försvunnen, sist sågs han utanför nattklubben Solo inne i centrala Ludvika.
Vet du något, har du sett något? Hör av dig till polisen i Ludvika, 0240-667410.





Gnugga ögonen och spänn öronen!


Älska ditt hjärta

Jag måste seriöst skaffa mig nya och bättre matvanor, det här håller inte. Jag har kommit på att det inte går att leva på glass och makroner.. (okej, det där var överdrivet, så illa är det inte..)






Mmm, hamburgare... smaskens!
Dags att göra mat,
hejsvejs!

"mmm... Mhm.. mmm"

Den senaste halvtimmen har Arne stått här inne på macken och fört ett samtal med mig, ett väldigt utdraget sådant.. vad han har sagt? Inte en jäkla aning. Stängde av öronen efter en sisådär 1½ minut.. vilket måste betyda att jag är ritkigt duktig på att låta övertygande med mitt "mhm.. jasså.. sedär", för han har då trott att jag lyssnat på hela hans livshistoria. (det ända jag hörde var dock något om en fluga som han hade på sig, med ett rött och ett grönt lyse på.. och ett batteri i fickan..hm?)
Skönt, nu kom tidningarna.. Då får Arne fullt upp, och åker sedan hem. Tur, jag var påväg att kasta in handduken och springa härifrån..
(För att förklara mig, så ska jag berätta historien om Arne. Arne är ca 70-75 år gammal, han har i hela sitt liv jobbat som tidningsutkörare för kvällstidnigarna. Varenda morgon mellan 8-9 kommer han in här på macken, tar en kopp kaffe och sätter sig i spelhörnan för att läsa DD. Där sitter han och väntar på att tidningarna ska komma, och pratar oavbrutet. Vem han pratar med är det egentligen ingen som vet... Men iaf, när tidningarna väl kommer är han först ut. Han får då sitt exemplar av aftonbladet av tidningsutköraren. Därefter åker han hem.. och det blir genst jättetyst här nere på macken. Det är historien om Arne.. )


mjaha, sen då..
Gårdagen var lugnt, jättelugn. Åkte upp till Ertino en sväng, drack lite cola och tjålade. Kollade även på ett fruktansvärt klipp på youtube.. huuua! Begav mig hemåt kring 23-23.30 tiden.
Idag blir det en lika lugn kväll. Ska iväg och träna dans efter jobbet, och sen ska jag nog vara barnvakt.. tror jag. Och, jobba hela dagen imorgon.. skoj! neej..

Nu tycker jag personligen att jag förtjänar en lussekatt och feting kopp med kaffe, i väntan på att Karro ska komma och göra mig sällskap på våran söta lilla mack.


Ha en trevlig och kall lördag!

"Nej, vi går hitåt.."

Världens slapp dag har det varit idag. Jag har knappt förflyttat mig från soffan, förutom då jag bäddade sängen och vek ihop alla kläder som skulle in i garderoben och när jag diskade och lagade mat.. Men jag behöver en sitta-inne-och-göra-ingenting-dag, faktiskt.

Våran Thailandresa bokad och klar nu, den 22 mars lämnar vi arlanda och kommer inte tillbaka fören ca 2 veckor senare. Ska bli så underbart härligt att komma bort till värmen och bara få glida runt och göra det jag vill.. jag längtar verkligen!
Men först har vi julbak med Erstino, julafton x 2, juldagen och så självklart en storslagen nyårsfest att se framemot! (Min första systemetrunda ska och läggas in någongång emellan allt det, haha)

Tänkte ta mig en liten promenad, känner att huvudvärken som legat och grott i huvudet hela dagen, inte vill ge sig.. Behöver nog lite frisk luft tror jag.
Kruxet är att jag vill ha min vinterjacka, och den ligger i källaren... Skulle ha tänkt på det innan det blev mörkt, min källare är fruktansvärt skräckinjagande! hmm..


Ska ta min 8-ball för en liten frågestund, sen ska det promeneras!
Tack och hej.

20 års kalas!

Igår hände det som vi så länge har väntat på.. min 20 års fest! En grymt rolig kväll:)
Fick massa roliga presenter, dansade på bra, minglade, spelade lite biljard(?) med mera. Bilder från kvällen kommer komma, både på folket och mina fina presenter!

Idag har vi firat hemma i harnäs, med massa mat och cheesecake, det var ljuvligt. Fick massa fina presenter där också, bland annat en klocka och en guldring som är 90 år gammal.

Nu är det sängen som gäller, har längtat efter den ända sedan jag gick upp idag.
Och imorgon ska jag fira en stillsam födelsedag, det förtjänar jag efter den här helgen!

Vill tacka alla underbara vänner som var med igår, nu är guld värda!
Karro ska dock ha det största tacket, som hjälpte mig med allt. du är en klippa!:)


Godnatt,

Uppvärmning..


Det drabbar ingen fattig..

Igår var jag och karro och handlade allt till min 20 års fest. Så nu är allt klart, nästan.. Kommer blir prima.
Var även upp och tränade en sväng, gick riktigt bra måste jag säga. Kan nog bli något att hänga i julgranen!

Idag ska här städas och skrubbas för fulla muggar, fixa och dona lite inför morgondagen och sedan är det jobba som gäller. Tror att den här dagen kommer gå fort, jag hoppas det i alla fall.

IMORGON ÄR DET LÖRDAG!!! Och vad händer då? Joo, min efterlängtade 20 års skiva förstås:)

Nej, nu är det dags att sätta lite fart.
Ha en revlig dag,
Tjotjim.

                                                                         
                                                                            


Tv-shop

Jag hatar verkligen Tv-shop!

Men okej, idag är det onsdag. Vilket betyder att det bara är 4 dagar kvar tills lördag(eller 3 om man inte räknar med idag..)
Fina fisken!!

Ska nog åka iväg och handla lite snart, har faktiskt väntat på det jättelänge nu.. om jag inte hittar något annat att sysselsätta mig med förstås, då får handlingen vänta tills i morgon.

Hej hej.


Flashdance

En nykter helg, låter ju hur bra som helst.. tänkte jag och Erika. Ladda inför nästa helg, spara lite pengar osv osv.
Fredagen gick som en dans, inga problem alls. Lördagskvällen började bra.
Kom hem från jobbet, hoppade in i duschen, drog på mig mysklänningen, fixar håret, pudrar näsan och möter upp Erika. Vi hade bestämt oss för att vara kreativa och laga värsta midddagen, men någonstans på vägen gick det snett.. Vi högg in på pizza ist. Det var mumma!
Åkte ner till mr. A en sväng, vilket slutade med att jag hysteriskt sprang därifrån pga utav en orm-incident... Det var dock en trevlig förräka, även som nykterist. (Förutom vissa störningsmoment då..)

Klockan blev framemot 23.00 och det började klia i fingrarna på mig och Erika.. så vi tog beslutet. Vi kastade oss in i bilen, sprang in på selmas och tog oss en(två, tre..fyra?!) alkoholhaltiga drycker.. sen var det kört. Vi körde järnet...
Kom hem kring 03.00 imorse, stupade i säng och vaknade kl 10,00... upp och jobba.

Har avslutat kvällen med en "farsdag-middag" hemma hos mormor och morfar, och dra mig baklänges så gott det var!
Nu ska jag kura ihop mig i soffan och kolla på en film, eller lägga mig i sängen och läsa lite.. har inte ritkigt bestämt mig än.
Måste få tag på Ertino först hur som helst...




"Shiiiit vilka stora läppar du har!"
"Haha, va?!"
"Ja alltså, jag påstår ju inte att dom är fake eller så.. men dom var så stora"
"Öh okej..."



På återseende.

Flipper och kaffe?

Funderar stark på om det ska få bli min frulle, denna härliga(icke bakfulla) lördags mogron? Hmm, svårt val... Nja, tror att yoghurt med blåbär kanske är ett bättre och lite hälsosammare val.

(Jaha, nu gick Arne också.. trist.)

Eftersom jag har öppningen idag på våran kära blå mack, var gårdags kvällen lugn. Eller, alkoholfri iaf! Mötte upp Erika hemma hos henne, efter jag slutat jobbat. Satt i hennes soffa ett tag och myste med Don, tjålade lite skit och försökte oss på att få ett ostört samtal, med tanke på folket som var, men lyckades inte så bra.
Vi bestämde oss för att åka ner till Karro och Johan, där det var "bäcker-drag".. Tre bäckers bröder tillsammans, mhm! Lyssnade på några fina bitar, sjöng lite, lullade runt, för att sedan åka på en maskeradfest...
Herregud, var min första tanke... HERREGUD!!, var min andra... låt oss säga, vi blev inte långvariga.

Åkte massa bil också, grymt roligt och grymt ösigt:) Jag och Karro freestylade lite på raggarparkeringen, hahaha! Som back in the days.. eller back in the kaputt??

Nåja, vad kvällen har att erbjuda återstår att se. Ska rusa hem ifrån jobbet, ta mig en välförtjänt powernap, ringa Erika, bestämma vad vi ska laga för mat osv osv. Resten löser sig, det gör det alltid.

Nu måste jag springa och ta ut bullarna ur ugnen!

Ha en trevlig dag!
(exakt en vecka kvar, hellyeah!!!)

Jump in a car

I can't take it no more now
I won't play any part of your wicked game
It's not worth it, oh man you're driving me insane

You're too much for me to handle
Just another day and I break down
I need distance, between me and you and this town

Well I've made up my mind
I'm not backing up this time

I'm gonna jump in a car, step on the gas and go far away
Away from here
And I'm staying around, looking at you, breaking my heart in two
I'm gonna jump in a car, step on the gas and go far away
Away from here
And I'm staying around, looking at you, breaking my heart in two

Yes I've had it, with your winds and I'm
Gonna do what it takes to set me free
I won't let you destroy whatever's left of me

I've seen through you and your lies and I've
Decided to do what has to be done
Realized that we're better off on our own

Well I've made up my mind
I'm not backing up this time

Allvarliga problem!

Hur kan dom sända 2½ men SAMTIDIGT som americas funniest homevideos?! Det är ju fullkomligt absurt. Hur ska jag lösa denna situation? Det är sånt här som kan förstöra en hel dag...

Men, eftersom det har hänt massor med positiva saker idag, så känns det ändå ganska lugnt.(not)
Så, vad har då hänt? Joo..

- Vaknade inte fören klockan 13 idag(opps), men det var skönt att sova. Speciellt eftersom jag inte kom i säng fören vid 7,00 imorse(opps igen). Jag behövde en rejäl sovmorgon, faktiskt..

- Lyckades göra stuvade makroner, och dom smakade riktigt bra också! En väldigt positiv sak.

- Min klänning har kommit, och det satt som en smäck! Förbannat snygg är den, så nu kan inget komma emellan mig och mitt sweet 20-party:)

- Jag har även tagit en långpromenad med Anna. Mycket trevligt! Vi hade massor att pratat om. Men jag märkte när jag kom in, att jag inte hade någon känsel i mina lår.. men det börjar ordna upp sig nu. Det är ruskigt kallt ute...

- Fyndade brieost på Hemköp för bara 19,90!! Hur klockrent som helst.

Det var allt positivt, än så länge.
Men problemet återstår fortfarnade. Vet inte alls vilket program jag ska välja.. Och det börjar om 4 minuter, vilket innebär att jag måste bestämma mig relativt omgående.



                                                         Eller?            


Jag har bestämt mig, det får bli 2½ men. Jake är ju bara för underbar för att missa. Och en stor kopp varm choklad på det, kan inte bli bättre!

På återseende gott folk.


 


Rätt och fel?

Det har varit två mycket udda dagar, på två helt olika sätt. Lite intressant tycker jag, att det kan skilja så mycket.. på bara två dygn.

Varit i Falun idag, min banan var jätteduktig. En stor eloge till dig!
Kikade även in en sväng på kupolen på vägen hem, blev en billig visit för in del. Kom hem med ett par fingervantar, kanon bra att ha när man kör bil så man slipper frysa fingrarna av sig. Annars är fingervanar ingen hit.. bara så ni vet. Hittade även en pincett och lite hårspännen. Bra jobbat, Johanna!

Ska snart trava iväg till jobbet också, måste dit lite tidigare så jag hinner skicka iväg alla inbjudningar. Vilket betyder att jag redan är sen... opps!


En annan dag, en annan tid,
kanske rättvisan kan tas på allvar?

Söndag.

Och min första relativt pigga söndag på evigheter. Vilket kan bero på den mycket stillsamma, men trevliga, lördagskvällen.
Efter att ha blivit ompysslad av mamma och pappa hela gårdagen, begav jag mig hem framåt 19 tiden. Åt lite mat, och hoppade in i duschen, med hopp om att bli människa igen. Det lyckades ganska bra faktiskt.
Styrde upp lite kläder, satte upp håret, sminkade mig och begav mig till Karro och johan´s place. Fick poliserkort(stavas det så?) hela vägen, vilket kändes ganska betryggande då det var halloween och mycket konstigt folk ute i svängen.
 När jag väl kom upp i den värmande lägenheten, sitter K och J där med richard, och jag inser att dom kollar på gamla kort, INTE BRA! Men, jag är inte den som är den.. lät dom hållas, och bjöd på det.

Vi gick en vända på stan, vilket var ganska dött.. så vi knatade tillbaka igen och kom på att vi skulle klä ut oss. Hmm, alla bytte kläder med alla... kan ni se det framför er? Jag trivdes dick ganska bra, hade Johans kläder så det säger väl allt? haha.

Gick hem i skaplig tid, somnade på en gång och vaknade inte fören halv 12 idag. Skönt!
Hoppade över till soffan, tog med mig täcket och min bok. Sen blev jag liggandes där till fram emot 15-tiden.
Hoppa i lite kläder, åkte hem till harnäs igen och fick massa massa god mat.

Nu är det snart sussa kudde som gäller, jag ser fram emot det!
Bee cool, stay in school.
Tack och hej.


Året är 1983..

Eller?  Idag kan det vara vilken dag som helst.. Till och med 13 april 1983.

Gårdagen är en dimma, fullständig dimma... Ska hoppa in i duschen, se om jag vaknar till. Kamma frippan(kanske..) sen ut på turné(kanske..)

Tjoflöjt!


RSS 2.0