50% rabatt

Öhm, hur mycket vinter är det inte om det är 50% rabatt på glass? Vääääldigt mycket vinter..

Återigen, en tidig morgon med allt för lite sömn i kroppen. Idag vill jag helst inte jobba.. men jag tror det kommer att gå fort. Ska försöka smyga iväg en timme tidigare, så jag hinner med min dagliga powernap.

I kväll är det den omtalade coctail-festen(så en powernap är ett måste.. kom jag på.), och jag inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig än. Bra jobbat, Johanna! Jag har ju inte haft ungefär två månader på mig.. ooonej. Men, det ordnar sig.. vet på ett ungefär, så det borde gå smärtfritt fram.
I vilket fall, så hoppas jag att kvällen kommer att bli lyckad!

Back to macken,
Tjolahopp.
                                                                                                                                                                  

                                                                                                                                           

I love this part.

Onsdagens äventyr på Etage var.. intressant! Kort och gott.

Helgen, som sprang förbi lika fort som en elitidrottare springer 100 m, har tillägnats åt jobb. Massor med jobb. Det har dock varit roligt jobb. Även fast jag inte vann säljartävlingen( ett tack till er som var där och stöttade mig, en knäpp på näsan till er andra!)  Jag har även varit hos mormor och morfar och hälsat på, åt nästan upp mormor´s alla kaffepraliner, mumma! Det var trevligt.

Idag har jag varit en snabbis på jobbet, det var jättejobbigt och jag längtade hem heeela tiden. Efter den timmen där, knatade jag hem och städade.. halvt, i alla fall.
Sen har jag tillbringat eftermiddag med brudarna med stort B. Vi har fikat och pratat om massa sånt som ingen annan vill höra. Det har varit en mycket trevlig måndags eftermiddag! Tack för det:)


Våran traditionella Pb-kväll läggs på hyllan den här veckan. Jag vill inte ha magsjuka.. Men vi återkommer, med besked, nästa vecka! Jag ser fram emot det.


Jag är grymt besviken, jätte besviken faktiskt.
Här sitter jag och väntar på att 2½ men ska börja, och när det väl gör det.. Ja, då är det avsnitt som jag redan har sett!! Fy bövelen vad jag hatar repriser.. kan man inte bara ta bort dem? Vad ska de vara bra för? Tur att Jake är så söt, annars hade det här nog förstört min dag.

Nog med alla bittra miner, nu ska jag göra te och äta massa goda mackor!
Have a nice kväll.
Svejsan.


"Ha en bra dag"

Tack för det.
Det är alltid lika trevligt när de morgonpigga ABB:arna kommer insusandes såhär på morgonkvisten.

Onsdag.. Vad händer idag?
Jo, först och främst måste jag kasta mig på kaffebryggaren. Har en känsla av att Göran kommer drinka upp kaffe allt annars.
Sen ska det jobbas, oj vad det ska jobbas! Bossen ringde precis, hemma med sjukt barn... kräksjukan vill vi inte ha hit. Nej tack! (Bossen ringde igen, Julia kommer om en timme,wie!)
Efter jobbet, alltså kring 14.00, ska jag springa hem och ta en powernap. Efter den är det systemet som gäller. Hem igen, hoppa rätt in i duschen, ut ur duschen, kamma håret och pudra näsan, stoppa in huvudet i garderoben i hopp om att hitta några trasor att ha på mig, och sen... springa springa sprina ner till grandreceptionen, hoppa in i en bil, och börja färden mot Falun. Vi ska ut på Etage ikväll...

Hej då!

Laugh and a half

En mycket intressant och annorlunda helg är förbi.
Fredagen ängnade jag åt att städa undan lite hemma, bjuda upp hela familjen, mormor och morfar, och anna på lite eftermiddagsfika. Det var trevligt, och jag insåg att min lägenhet kanske är lite större än vad man egentligen kan tro. Om den är städad, vill säga.. Dagen fortsatte ute i Sörvik. Jag och Anna fixade och donde med Miamarias present, gick på promenad, åkte lite "motorcykel", tränade magrutan, hissade is för att sedan kasta ut den från ett torn.. ja, ni vet, allt sånt som man brukar göra en fredagsafton. Det blev en tidig kväller.

Lördag. Jag skulle ha jobbat, men vi hade blivit dubbelbokade så jag kunde gå hem efter 10 min. Skönt, och lagomt långt arbetspass.
Putsade näsan, tovade ihop håret till afrokrull, ringde päronen. De skulle skjutsa mig och Anna till borlänge och Mia´s 20års fest.
När vi kom dit, blev vi bjudna på trevligt sällskap, god middag, en rolig dansmatta(!), och skönsång till gitarrspel. Ju längre tiden gick, festo mer började det rycka i dansnerverna och vi bestämde oss för att inta S2. Hm.. jag vet inte ritkigt vilket ord som är mest passande för det stället. Mysko? Skumt? Knepigt? FÖR mycket spyor och attityder? Men trots allt det, lyckades vi ha en trevlig utekväll i staden brevid våran.
Väl tillbaka i huset på Skräddarbacken, vankades det korv och massa annat fint fyllekäk. Och sen, sängen! Efter den utekvällen, tror jag att vi alla var ganska utmattade och somnade som små prinsessor.
Dagen efter.. är ju alltid dagen efter. Men med en stadig frukost i magen, och lite donken mat för 1kr(tack för det erstino), mådde vi nog relativit bra.
Dagen avslutades med möte på Solo.

Måndag idag, och Prison Break-time. Härliga Måndag!
Karro har även gjort sin första dag som student idag! (kan man säga att jag är mer karriärskvinna än henne då?) och jag hoppas att det gick bra:)



Innan jag somnar här i soffan, måste jag göra som exakt alla andra. En top-5 lista, för någon måste ju visa hur det egentligen ska se ut, för sjuttongubbar!!
Se och njut!(kom ihåg, att alla dom här hunkarna tillhör mig.. de flesta av dem vet dock inte ritkigt om det än..)



Top 5:


Första plats:




Heaht Ledger.
Min, sedan länge tillbaka, absoluta drömprins.
Jag tror att jag kan vara den som sörjer hans bortgång mest utav alla..
Jag hann ju inte ens berätta att vi skulle gifta oss.. snyft.


Andra plats:



Josh Hartnett
Helt underbart perfekt!


Tredje plats:



Mel Gibson
Kanske lite udda, kan man tycka.
Men se vilken karlakarl han är!!


Fjärde plats:



Chad Michael Murray
Ögongodis... Och ja, hans något mystiska och tillbakadragna
andra jag, Lucas, gör sitt det också!


Femte plats:
Jag kan verkligen inte bestämma mig, därför får ni 2 st 5:e pristagare! 



Den första utav de 2
Ryan schekler
Han må vara lite yngre.. men jag har nog alltid(och lite i smyg)
haft en förkärlek till skatare. Men det är en hemlis..



Den andra 5:e plasten
Tommy Lee
Vad ska man säga om honom?
- Smokin´ Hot!!



Så där ja, mina damer... nu har ni fått sett den riktiga top-5 listan;)
Dags för Pb-kväll.
På återseende.

Diamonds and rust

Vad sa vi nu om att tiden skulle gå så förbaskat fort? Inte bra! 
Lugna ner sig lite nu va...

Nu har jag gjort mitt första ritkiga pass som bartender(eller okej, det var i lördags..) och det gick hur bra som helst! Jag varnar dock er alla... DRICK INTE EN HACKSPETT!!!!!!!!!

Vad händer mer... hmm. Ska snart iväg på en liten donken date med Erstino, glass! Skvallra lite osv.. sen bär det av på en liten promenad och därefter är min rast slut. Tillbaka till macken.... jippie..

Imorgon bär det dock av till Örebro. Karro ska till universitetet och skriva in sig, medans jag och Anna ska försöka sysselsätta oss med något annat. En liten roadtrip blir det alltså, och det är precis vad vi behöver:)


Sen som vanligt, donken väntar.
Ha en bra dag!
(Är det bara jag som tycker att det är konstigt att det är vår i januari? Jag hörde fågelsång imorse.. öhm?!)

                                                                               
                                                                                                       Hua....!

stress,träningsvärk och lite baksmälla

Julhelgen är över, nyårsafton är förbi.. vi är inne på år 2009. Skumt!
Jag trodde att julen var till för att koppla av, ta det lugnt och bara mysa runt. Ha, så fel jag hade..!
Men, trots all stress så har det varit en riktigt fin jul med massa äventyr.

Vi har haft uppesittarkväll hos karro och johan, vi fick besök av våran enastående rocktomte, fått massa fina julklappar, varit på sprit bord med glada(och ack så fulla) vänner, varit på födelsedagskalas, haft en massa välförtjänta bakisdagar i soffan, jobbat, firat nyår(återigen med mina fina vänner), och skaffat mig ett till jobb! (Tjena bartender-johanna!!!!)


Dags att blicka framåt. Ett nytt år, nya möjlgheter.
Det låter lovande=)

Välkommen år 2009!!


RSS 2.0