"Mobiltelefoner av, legitimation på bordet"

Ord och inga visor.
Högeskoleprovet är klart, skönt. Gick väl kanske inte sådär superbra, men jag skyller på min snoriga näsa! Jag har dock kollat upp så att det räcker till den utbildningen jag vill inte på, och det gör det. Så jag får vara nöjd med det!

Om någon timme är det lite barjobb som gäller(en söt drink med en touch of snor, någon?), sen ska jag skynda mig hem för att sova sova sova. Kl 11.00 är det uppställning vid stationen, då går bussen som ska ta oss till båten. Ska bli så skönt att få komma bort, även fast det bara är en dag. Ett litet avbrott i vardagen är alltid välkommet!

Kerstin ringde mig för en stund sedan, PANIK PANIK PANIK! Vi är en bartenderkort, löningshelg, en utav Sveriges mest kända Dj´s på besök.. Hur löser vi detta? Jo, vi tar in Karro:) Gullig som hon är så ställer hon upp med så kort varsel, awesome! Så, systrarna J gör baren på Solo ikväll, det kommer bli KUL!!

                                     
                                                                  <3

Nu ska jag packa det sista, slappa ett tag, stoppa något i kistan, sätta på mig anisktet, och bege mig till jobbet.
Simma lugnt,
På återseende!

Snorig näsa, någon?

Ååh, jag har gått och blivit förskyld.. har känt ett par dagar att det funnits där i kroppen men det har inte brutit ut, fören nu då vill säga. Och det är inte en nådig förskyldning! Vart kommer allt snor ifrån? Hur mycket jag än snyter mig så kommer det mer.. sjukt! Det är nästan så att jag ser vågor i ögonen, så mycket snor finns det i mitt huvud..

Nu till något annat än snor..
Imorgon ska jag skriva det fruktade högskoleprovet, hujedamig! Så, nu är det dags för uppvärmning.. tänka positivt och fokusera. Fokusera, fokusera, fokusera.. Så, klart!

På söndag ska jag åka på kryssning med La familia. Larz-kristerz kryssning är det, kommer bli grymt! Äta ett ton mat på buffén, sörpla lite fina drinkar, dansa en vända till " Jag måste ringa carina, får inte glömma det..", sova sig lite, äta ett ton frukost, handla i taxfree´n och bara göra ingenting. Awesome!
Men som sagt, först provet och lite barjobb på det, sen är vi fit for fight att åka!

Nu behöver min näsa tömmas igen, sen ska jag hugga in på lite Fajitas!!!!
Ha det fint,
På återseende.

 
                                                    

Jag är så sjuk, och det är så synd om mig!


06.40

Godmorgon, godmorgon,

Hör fåglar sjunga glatt, godmorgon godmorgon, i kör!

Den här fina lilla trudelutten har min mamma sjungit för mig och mina systrar varje morgon ända sedan vi var små.
Av någon mysko anledning var det just denna lilla trudelutt som höll mig vaken på tok för länge igår kväll..

06.40...
Jag har redan hunnit varit uppe i exakt två timmar. Det är inte mänskligt. Funderar på att hugga in på ett nybakat wienerbröd, hm.. tåls att fundera på.

Plikten kallar(%¤&#/&)
På återseende,
Tjofräs.





"Take a chillpill"

Vilken dag! Höststädning på macken.. hur fasen kunde vi komma på den dåliga idén?! Visst, det blev fint och så.. ritkigt fint. Men att städa från 10-19 är inte okej alltså. Vi är fortfarande inte klara.. Men, som belöning för allt slit fick jag åka i M150-kylen. Det var skoj!:)
Det har även fötts många, många matbebisar idag..

Nu har Wolfram åkt hem, eller snarare i lördags. Tragiskt, vi som började bli sånda bundisar. My man, liksom.. mitt crew. Men men, han är bara i Borlänge och det är inte så långt dit.

Min finfina klänning till Halloween har även kommit, har dock inte hämtat ut den än. Måste göra det imorgon.. Den är sjuuukt söt, så jag hoppas att det sitter som en smäck!
Kan förresten visa en bild.. Eller nej, jag ångrade mig. Det får vänta till den stundande dagen:)


Och vad tusan är grejen med Tv3?! Tänker dom seriöst fortsätta att censurera alla svordomar? Gryyymt kasst och sjukt irriterande. Låt folk få svära om dom vill! Herregud..


Marathon av The hills var det idag, igen.. Awesome!!

                                  
                Släng dig i väggen, Audrina.. Här kommer jag, Ha!!



Nähä, om man skulle dra sig mot bingen kanske.. Har nog gjort mitt för dagen. Så får det bli, och det med pasta.
Sov tills ni vaknar,
På återseende.
Nattis.


                                                 

Äntligen!

Idag har det varit en ritkigt mysdag, precis en sådan man behöver en solig höstdag. Det gillar vi! Dagen avslutades med risgrynspudding och saftsås hemma hos syster, till Inlåsta och fast and the furious, MUMMA!

Hur som haver, min fina söta och jättegravida malmöbrutta har ÄNTLIGEN skaffat sig en blogg. Bra jobbat, Thessie! Hennes mage bara växer och växer. Den är så fin:) Kika in på hennes blogg; www.sleepygril.blogg.se



                                        
                                                               Jag saknar dig vännen<3

Wolfram och jag har också haft det kanon, funderar på att kidnappa honom faktiskt:)
Nu ska jag sova sova sova sova, antar att jag kommer bli väckt vad 8tiden imorgon... Gäsp!
Natti natti,
På återseende.


Öhm, hej..?

Sådär ja, första steget tagit. Nu går det inte att backa!

I torsdags eftermiddag fick jag tillökning här hemma. En fyrbent liten parvel kom intittandes, nämligen Wolfram. Det har hittills gått hur bra som helst, vi har börjat fått in fina rutiner.
Kl 9.00 är det väckning (väckarklocka behövs inte), efter det är det kissning och frukost, han äter när jag äter, han sover när jag sover. Lysande! En mycket intelligent vovve.
Så Mia, du behöver inte skynda dig hem, vi trivs så bra här! :)

Hur som haver, det var vovven... och iprincip det ända som är nämnvärt. Inget annat kul har väl hänt, tror jag?
Äh, jag ger upp... Jag lever, mår bra, det får räcka.


bock och tack,
Kram.

RSS 2.0