Pastakalas.

Har precis kollat klart på en film, Flyboys, heter den. Handlar om 1:a världs kriget och utspelar sig i Frankrike, där ett gäng amerikanska killar anmäler sig till den franska styrkan. Dessa killar tränas till att bli elitpiloter för sedan hjälpa fransoserna, luftvägen, vid fronten
En helt klart sevärd film. Plus, som grädde på moset.. har en utav världens hetaste karlar huvudrollen; James Franco(MUMMA!!!)

Men, det här är ju inte det ända jag har gjort idag.. nej nej. Jag har även hunnit med att jobba ett par timmar, fikat med Erika, tränat och lagat mat.
Var riktigt kreativ idag när det gäller maten, måste jag faktiskt säga. Det fick bli färsk pasta, ört/vitlöks sås, pinjenötter och gravad lax toppat på det. Det var rena julafton för smaklökarna!

Ska ta och hoppa i säng nu, så jag kommer upp i tid imorgon.
(måste förövrigt låta någon ta en titt på min dator.. det fortsätter ploppa rutor, och jag fortsätter kryssa)

Nattinatti.
(Det är helt vitt utanför nu, iaf på Chinatown borden.. lite småmysigt!)


Våld och pengar

Är det det vårat samhälle kretsar kring idag? Ska det vara så?
Kikar lite på insider, och inser plötsligt att det finns sådana sjuka människor. Vem skulle vilja ta en förälder från sitt eget barn? Vem vill sitt barn så illa? Jag blir upprörd..på ritkigt.
Tänkte även titta på efterlyst, men jag gav upp innan det ens hade börjat. Vecka efter vecka är det bara råa misshandlar, bortförande av folk och mord som fyller programmet. Jag blir rädd av titta på det. Är det meningen att man inte ska våga ut själv längre? Spelar ju för tusan ingen roll om det är mitt på ljusa dagen, sådana här saker händer i alla fall.. det är skrämmande.
Det nya kanske vore att operera in en liten sändare i varje ny unge som föds, och lägga in självförsvars-lektioner på schemat i skolorna. Vad ska man annars göra? Sitta hemma och rulla tummarna?  Verkar nästan inte finnas några andra alternativ...

Något som också irriterar mig något så fruktansvärt mycket, är all media. Så fort det händer något, blir det stora uppslag och feta bokstäver pryder löpsedlarna. Okej att det kan hjälpa till i olika utredningar osv, folk som sett något kanske träder fram.. Men, någon som har tänkt på alla psyksjuka männsikor som sitter där ute och läser det där? Jag tror att det sätter griller i huvudet på dem.
Personerna som har utfört diverse dåd som har blivit uppmärksammade i pressen, blir ju nästan som frontfigurer i vardagen. "Carolinmannen" "engla/pernilla-mannen" osv osv, alla vet vilka dessa människor är. De har fått ett namn, de har blivit någon.. någon som alla känner till. Jag tror att detta kan spårra människor till att ta efter, göra samma sak bara för att få "ett namn".  Och inte bara det, tidningarna ger ju iprincip tips om hur man ska gå tillväga om nu vill göra ett brott.
För att inte tala om hur mycket dem hänger ut anhöriga till de drabbade. Snacka om att utnyttja någon i chocktillstånd. Det får mig att bli illamående. Klart som tusan att en närstående till, låt oss säga en mördad ung flicka, inte förstår vad som händer runt omkring. Hur ska de veta vad de ska säga och inte säga? Hur tror repotrar att de ska reagera när de får en microfon uppkörd under näsan timmarna efter ett hemskt besked? Vem ger en annan person rätten att publicera en medmänniskas innersta tankar, som de kanske inte ens är medvetna om att de säger?
Det är så fel, fruktansvärt fel!


Nu ska en upprörd Johanna dra sig mot sängen och sova.
Godnatt, stanna inne och släng din mp3!





Hur har du haft det?

Tisdag, är det idag.. om det var någon som inte visste.(erika?)

Idag har det varit en bra dag. Vaknade sådär lagomt tidigt, gnuggade gruset ur ögonen och kastade mig över min bok(läs: karro´s bok). Efter en sisådär 30 min kände jag att det var dags att byta ställning, förflyttade mig då hela långa vägen till soffan för att fortsätta sluka sida efter sida.
Rätt som det är knackar det på min dörr, och eftersom jag är hyperrädd för att öppna dörren när jag inte väntar besök, gick jag skeptiskt mot dörren och kikade ut genom mitt titthål. Som tur var så var det bara min vaktis, så jag öppna glatt dörren(kom dock på i samma sekund som jag öppnade att jag fortfarande hade pjamas på mig och håret spretade åt lite olika håll OCH jag hade inte borstat tänderna än).
Han frågade lite chockat om jag låg och sov, men hallå.. jag öppnade ju dörren?! Iaf, han ville bara kika ut genom mitt fönster för att se om han kunde hoppa därifrån ner på taket(inbords höll jag på att kvävas av skratt, det hela kändes så bekant på något vis), och frågade mig vad jag trodde. Vi kom fram till att det inte vara någon bra idé.. Så han gick igen och jag kastade mig över boken.
Efter att ha läst klart och släpat mig själv in i duschen, klädde jag på mig för att sedan bege mig hem till Karro, där också min lillasyster befann sig. Vi kollade på det nya avsnittet av OTH, och jag var max nöjd. När det var slut, tänkte vi... "Mm, kladdkaka... GOTT!" Så vi gick till engel.
Väl på Engel, hamnade jag och karro i en liten dispyt, skulle man kunna säga.. Men jag vet att du tycker om mig ändå:)
Sen kom vi på att inbjudningarna till min 20 års fest måste ut.. så vi gick och kollade efter lämpliga kort. Jag hittade ett par jättesöta med My little ponny på, men efter mycket övertalning släppte jag dem och tog ist ett par andra.
Hem till Karro och Johan och skirva,skriva och skriva.
(shit vilken lång dag det har varit..)

Vi åkte sedan till våran älskade mack, där Erika helt plötsligt dök upp från ingenstans.. Hon hängde också med oss på macken ett tag.
Sen åkte vi och hämtade min älsklingskille(som har fått nytt sånt där hål där man stoppar in nyckeln!)och jag och Erika begav oss ut på äventyr som slutade på Sole mio med en varsin ostrulle.. den satt fint!
Jag var tvungen att få min snygga karl i säng, klocken blev mycket, så jag skjutsade hem Erika och parkerade sedan min lila skönhet, stoppade om honom och gav honom en godnattpuss(det är äkta kärlek det.)
Och nu är jag hemma, med fruktansvärd nackspärr..

Nu vet ni ungefär min dag in i minsta detalj, och jag hoppas den låter lika intressant som den har varit.
Kan också meddela att det inte är långt kvar till mitt kalas, och jag ser framemot det som tusan. Hoppas att allt kommer att gå vägen, och att alla som är bjudna kan komma. Man fyller ju faktiskt bara 20 en gång i livet:)

Nu ska jag kasta mig över boken( som för den delen heter "the dirt" och handlar om mötley crue och bandmedlemmarnas helvrickade liv) igen. 



                                                                                  

                                                                                         Godafton och på återseende!



How can we dance when our earth are turning?

Hopp, helgen är över och en ny vecka börjar. Inte långt kvar tills jag fyller år nu! Ganska skönt faktiskt..
Men iaf, helgen.. Den var, intressant. I allra högsta grad. Fredagen börjar klarna mer och mer för varje dag, på gott och ont. Lördagen var helt okej. Började segt men ordnade upp sig till sist,skulle man kunna säga.
Att glänsa var vårat mål, jag tyckte vi levde upp det målet.. right?!

Nu ska jag kila iväg och träna lite dans.. bara att hoppas på att det går bättre än förra gången, haha. Återstår att se dock.
                                                                 


Schh!

After work slutade med dunder och brak kalas igår, vilket inte var sådär jättesmart. Började jobba 7,30 imorse...
Så, om vi bara skulle kunna släcka lamporna, vrida på värmen, skaffa en mysig och skön soffa till personalrummet och någon som jobbar ist för mig.. ja, då vore jag nöjd!

Lördagskvällen då? Mja.. först hem från jobbet vid 15.00(fast jag ska försöka få sluta liiiite tidigare), sen ska jag ta mig en ritkigt lång tupplur under mitt sköna täcke och efter det är det lite osäkert. Det ändå jag vet är att miss Bertilsson och jag ska ut och glänsa! Vart, när hur, vilka... det återstår att se.


Jag är trött!!!
Tack och godnatt.


Tidig morgon..

Klockan är 06.55 och jag är faktiskt relativt pigg. Har varit vaken i nästan exakt två timmar redan.. och har till och med hunnit bakat 31 wienerbröd, imponerande va?
Vad skulle vi göra utan våran fina lilla mack? Det, är frågan...

Huvudvärken från igår börjar sakta, men ack så säkert, komma tillbaka. drygt..

Måste baka mer wienerbröd!!!!!!
På återseende
(after work, mhm!)

Vad händer om huvudet sprängs?

Mitt är nämligen påväg att göra det.. har bultande huvudvärk även fast jag har tvingat i mig en panodil. Väldigt jobbigt. Kanske är det dags att sova snart, börjar jobba 5.30 imorgon också... Ååh!

Det positiva är dock att vi hade en riktigt rolig träning idag. Jag hade iaf jättekul, frågan är ju bara hur dom andra stod ut? Haha.. dom är alltför söta.


Nu regnar det ute, och det är jättemörkt och jag får fruktansvärda höstkänslor. Okej, det har varit höst ett tag nu. Men dom ritkiga höstkänslorna har inte kommit än, på ritkigt. Kanske är påväg nu, vem vet.. det visar sig:) Ska nog tända lite ljus, krypa ner under min gosiga filt och dricka en kopp te. Det lät mer lockande än att gå och sova, måste jag påstå.

Planer inför helgen också... Det här måste styras upp, på allvar!

Who let the dogs out?

Av någon konstig anledning har jag den senaste timmen glidit runt o sjungt på den låten, varför vet jag inte. Jag vet dock att Karro kan vara den bästa körsångaren ever till denna fina bit. Punk slut.

Ett glädje besked, jag vann klänningen!!
Yes!

Och med det, säger jag Godnatt!


Måndag

Men inte vilken måndag som heslt.. Det är säsongspremiär av Prison break-måndag! Och jag kunde inte vara mer lycklig! Som jag har väntat, oj oj.. 

Måste dock springa iväg till jobbet några timmar, men sen kan inget komma emellan mig och tv:n!

                                                              
                
Mhm!!

Måste bara fråga..

Thessie har äntligen anlänt! Kärlek åt kvinnan.
Efter våran sjukt tjejiga kväll, tog vi oss till repan. Mötte upp Karro, Bertram och Niklas för att sedan bege oss vidare till Selma´s. En trevlig kväll ute med äventyr i vårat eviga unika Ludvika. Såklart, kom min hemliga flaska fram(tänker absolut inte säga vad det är, då dom har gömt den till mig så att ingen annan kan få en slurk), och kvällen blev bara bättre.
Vi spelade bort massa pengar hos mr A som tyckte det var jättekul att se oss förlora alla våra välförtjänta pengar.
Men okej, smällar man får ta.

Slutet på kvällen.

19 åring: "måste bara fråga.. är du singel?"
(Jag smällde av)
Thessie: "ööh neej..?"
19 åring: "du är så lik en på en dejtingsajt"
(jag och värden smällde av igen)
Thessie: "seriöst, ser jag ut som en sån som måste vara med på en sån sida?!" (KNÄCKT SOM FAN)
19 åring: "nej men du var bara så lik henne"^
Thessie: "nej det var inte jag, jag har pojkvän och snart hus och barn och hund så jag behöver inte det där, jag har mitt på det torra".

Mr A och jag övertalar thessie att gå tillbaka och fråga den lilla pojken vilken sajt han menade och vad han hette där.
Det gjorde hon. Nu vet vi.
Sen tackade vi för oss, tog ett glas cola och hoppade ner i snobbentäcket.

Ett visdomsord till min käre tös,
Let it be!(the beatles)

Tack och godnatt(nu behöver mitt öga lite omsorg!)

Jag vet!

Jag har bestämt mig.. jag vet vad jag vill ha. Jag vill ha karl med hästsvans,såklart!! Tänk er Mel Gibson(dödligt vapen, patrioten) eller Vincent.. AAAAH! Kan jag få en sån när jag fyller år, snälla?!

Förövrigt är ögat mycket bättre idag, den där salvan gjorde susen.. även fast jag fick ett gult öga av den. Dessvärre har det nog förflyttats sig till höger sida nu, men jag hoppas på det bästa!

Har även städat hemma idag, så nu är det så rent och fint så:)  Det tyckte Erika också!

Lokalen(erna) är fixade, nu måste jag bara åka till borlänge och hitta min skinnjacka.. är den borta, då går jag ut i strejk! Jag SKA ha den, så är det bara.

Simma lugnt!
Tack o hej:)
                                           
               (Heath Ledger skulle jag också kunna nöja mig med, det kan kanske dock bli lite svårare...snyft!)

Illa!

Idag är det illa med mig, ritkigt illa. Vaknade runt 9 snåret imorse, skulle slå upp ögonen och titta på mobilen hur mycket klockan var.. kruxet var bara att vänster öga inte gick att öppna, det satt fast! Och då menar jag liksom inte lite, utan.. verkligen jätte fast, satt det. Helt paniksalgen, kände jag på ögonlocket.. klibbigt. Rusade upp på toaletten och insåg att det ända sättet att få upp ögat, var att skölja det med vatten. Vilket jag också gjorde.. Slutligen fick jag upp ögonlocket och såg att mitt stackars öga var helt rött och svullet. Ögoninflammation... typiskt!
Fick några tabletter av karro, som kanske kan hjälpa.. Ringde också mormor(som hänvisade till mamma iofs) men hon tyckte jag skulle springa ner till apoteket. Så jag gjorde det, och fick med mig en salva hem som jag ska testa. Kommer dock bli gul i ögat, och se suddigt.. så jag väntar tills jag hoppar ner i sängen.

Resten av dagen då.
Gick över till karro runt halv 12 tiden, vi tittade på massor med avsnitt av OTH och käkade äppelmunkar, MUMMA! Det var en lysande förmiddag:)
Gick sedan hem och lagade mat(slog på stort, gjorde couscous och falafel), slappade i soffan och gick sedan till jobbet.
Adam höll på att ramla baklänges, först när han såg att jag kom 20 min innan jag började, sen när han såg mitt öga.

Nu, ska jag snart gå och sova..
Ha det fint, tvätta händerna.. ni vill inte ha ögoninflammation!
Godnatt.                                                                                                                              

En lyckans dag!

Idag skulle kunna vara den bästa dagen på länge! Jag har fått tillbaka min älskade sjal:)
Den försvann förra lördagen, hemma hos Mr J. Dramaqueen som jag är, var jag såklart övertygad om att någon hade stulit den, haha. Men som en räddande riddare i nöden kom det fram att Mr A hade hittat på den igen, ren lycka!
Passade på att hämta den när Giohana&co´s städfirma satte fart och städade, efter ett väldigt dumt och klantigt vad.
Det viktiga är iaf att min skönhet har kommit hem igen, jag ska lätt sova med den på mig i natt!

Det var någonting mer bra som har hänt idag, tänkte på det alldeles nyss.. men det är som bortblåst. Typiskt..

Magen skriker efter lite påfylling, och det ska den få!
Tjoflöjt.


Uppenbarelse!

Precis när jag gick hem ifrån karro idag, och precis innan anna ringde, fick jag en uppenbarelse.
Jag vet vad jag önskar mig när jag fyller 20 år!



En zippotändare!!
(helst lite blingad!)

Något utöver det vanliga.

Ännu en helg har passerat.. hur kan tiden gå så fruktansvärt fort?! Insåg idag att det bara är ungefär 1 månad kvar tills jag fyller 20,yeeey!:)
Vilket också betyder att jag snart måste börja bestämma mig hur jag ska göra med min 20års fest.. hm.

Utgång igår, en mycket trevlig kväll. Kom hem rullandes runt 06.30.. Det tycker jag är bevis på att det har varit en ritkigt bra kväll:)
Det var dock inte lika kul att bli väckt kl 11 av jobbet imorse, meen.. smällar man får ta ibland.

För att ta igen lite utav den sömnen jag missade igår, ska jag nog ta och dra mig mot sängen och snobben.
Kanske blir väckt tidigt imorgon också..



                                    


Godnatt!




No big deal.

Fredag kväll, igen.
Eftersom jag är en hårt arbetande kvinna på väg upp i karriären, så är jag helt slut. Vilket betyder att jag får ligga som en förlamad säl i soffan och vänta på mat! Det är det fina med att vara karrärskvinna.
Karrärskvinna kanske du funderar? Japp, har man två jobb(var av på ett du är postansvarig) så har du lyckats bra. Enligt mig:)

Nu väntar jag på att Banana ska sluta lysa med sin frånvaro och ta sig från berget hem hit. Vilket borde ske om ungefär.. 17 minuter.
Det menas att om 17 minuter ska jag helst ha bäddat sängen, plockat bort disken och kanske ställa ordning mina skor i hallen, så att hon kommer in. Fast, vid närmare eftertanke... så är det bara Banana, och hon är van. Skönt!

Men, nu ska jag tända lite ljus och förbereda våran romantiska middag för två!

(Ibland är det faktiskt väldigt skönt att ha särbo sambo.. )

Prison break, säsongspremiär 20 oktober(Sweeeeeeeeet!)

Godnattvisa.


Tyler Hilton - You´ll ask for me.




Godnatt.

Walking on sunshine.

Idag har det varit en utav de bästa dagarna på länge!
Det började imorse, klockan ringde 04.45. Jobbigt, skulle man kunna tro.. men icke! Jag näst intill studsade ur sängen, och började genast göra mig klar för jobbet. Ungefär runt 20 över 5, insåg jag att jag var klar(chock!), så jag snörade på mig skorna,tog på mig jackan, halsduken, mössan och vantarna och begav mig.
När jag kommer utanför dörren, slog kylan mig rätt i fejan.. men det gjorde inget, för det var en himla vacker dag morgon faktiskt. Till på köpet, började tonerna av Shorline med Broder daniel överraskande spela på min mp3. Har inte lyssnat på den låten på evigheter, men den är bra... har många fina minnen av den låten:) Jag fortsatte genom stan, dagdrömmandes(morgondrömmandes?) och rätt som det var, stod jag inne på macken. Våran älskade mack..

Jag gjorde iordning allting som ska göras iordning, och slog upp dörrarna. Macken möter ännu en trevlig kund(som dock påminde mig om att jag hade glömt tända alla lampor...opps!). Dom två första timmarna flyger förbi, sen rullar dagen på sakta men säkert.
Eftersom min kollega äntligen, vid snart 23 års ålder, har klarat körkortet firade vi med tårta! Det var gott, vill jag lova.
Framemot kl 14.00, 13.55 tror jag, stämplade jag ut och begav mig hem.
Det var inte ritkigt lika fint ute då, men.. jag log ändå. Det hade varit en lysande dag på jobbet!

Jag kommer hem, och Karro ringer;
-" Johanna, jag har laddat ned två avsnitt till!!". Jag fick eld i baken, och sprang så klart över till henne. Vi plöjde igenom två avsnitt av One tree hill(jag gillar verkligen inte lindsey, eller nannyn heller för den delen..), sen satte vi stopp. Vi måste ju hålla på spänningen lite:)

Efter att ha sett två avsnitt och samtidigt suttit ihopkurad under en filt i mjuk soffa.. kändes det som att någon hade slagit en slägga i huvudet på mig. Jag blev grymt trött!
Har därför travat hem nu, ska försöka sova en timme och få något matliknande i magen.. vad återstår dock att se. Men jag känner att det kommer bli pasta!

Men dagen är inte slut här, nej nej.. om några timmar ska vi ner till Selma´s och fira en kompis som fyller år. Det ska bli trevligt!

Men nu måste jag verkligen sätta fart.
Over and out.

Walk on life

Måndag.. Det säger väl allt?
Har varit ute och promenerat lite med systeryster idag, har även fikat.. och ätit. Man måste ju få skämma bort sig ibland:) Kollade också på ett avsnitt av OTH, underbart!! Jag njuter varje gång, lika mkt. Helt otroligt vilken serie!
Plus att en av världens hetaste person råkar ha en huvudrollerna, gör det ju inte sämre precis.
Men, tillbaka till verkligheten..

Jobbet kallar, är väl bara till att snöra på sig skorna och trava dit antar jag...

                                                   



Dire straits - Walk of life






För dig som älskar ditt hjärta..

Jaha, då var lördagkvällen förbi och alla helgens äventyr över.
Det var en mycket trivsam lördagkväll som innehöll allt från vin till Batman-dans. Att vi var så peppade redan i torsdags, gjorde även sitt. Alla var på topp och såg framemot att gå ut för att få svänga på tossingarna. I det hela taget, en lördagskväll fullt av äventyr!

Söndag, inte en lika rolig dag. Jag är trött, jättetrött.. ligger utslagen i soffan, kikar på film och gör dom vanliga söndagssysslorna(=ingenting)
Har iaf färgat håret på Sara idag, så en liten kraftansträngning har jag gjort iaf. Och snyggt blev det också:)

                                             


Imorgon börjar Cityakuten och jag är överlycklig!!!



                                                                                 The veronicas - 4ever

Skump

Har precis kommit hem från Karro och Johan, det har varit en ritkigt trevlig afton. Ännu trevligare med tanke på att jag är ledig imorgon:)
Singstar gick hett ikväll, Karro ägde(grrr..) och jag blev arg och gav upp. Jag menar, hur tror dom som står bakom det där att alla ska kunna sjunga i falsett?(stavas det så mån tro?)
Singstar övergick sedan till det återkommande temat, nu mer, 90-tals musik och gamla barnprogramms bitar, vi halkade även in lite på Idol och gammal hederlig rock. Allt som allt, en givade kväll:)

Jag har även hunnit varit en sväng till Börlänge, idag igen.. Bestämde mig för att slå till på ett par skor jag hittade igår. Ganska onödigt med tanke på att mina skor snart kommer ta över min lägenhet, men dom var ju så fina.. och, så var det ett kanon pris! Vem kan stå emot det??
Har jobbat också, så klart. Tiden gick förvånansvärt snabbt idag vilket var skönt, kände bara för att dra täcket över huvudet och inte jobba något alls.. men, Life is life!

Så morgondagen.. Dagen D? Vi är peppade som aldrig förr. Varför vet jag dock inte, det är ju egentligen bara en "vanlig" lördag kväll i Ludvika.. men något säger mig och mitt sällskap att det kommer bli något speciellt med just denna lördag kväll. Det återstår att se, helt enkelt... Vi väntar med spänning.

Lycka rakt igenom, när man hittar den där låten som alltid spelar på så bra i huvudet, men man för allt i världen inte kan komma på vad den heter. Jag har hittat den, jag hittat låten.. jag kan somna lycklig!:)

Dags att hoppa ner i mitt snobbentäcke, jag hör hur det skiker på mig.
På återseende, Nightinight!

Spargris?

Jag skulle behöva en spargris...

Shoppingrunda i borlänge idag. Det var en trevlig dag, och slitsam.
Började lite segt, men det blev bara bättre. Vi fyndade alla tre.
Jag hittade en jacka, ett par byxor, en jättemysig tröja och ett par görsnygga gröna benvärmare..
Tog även med mig Karro och Erika till Willy´s, där vi lyckades plocka på oss en full kundvagn...

Är alldeles för trött märker jag, måste nog gå och sova. Fast först måste jag mumsa klart på världens godaste glass som jag köpte idag på Willy´s. Det är persikoglass med hallonsylt, förjäkla gott är det! Kan vara det godaste  någonsin...

Kom precis på att jag måste ringa lite samtal innan jag lägger mig.. så det är lika bra att jag sätter fart, så jag kan komma i säng innan 00.30 för en gångs skull.
Sleep tight.


Dolly Parton - Here you come again.

Bruna skor

Jag ska shoppa imorgon!!
Härligt ska det bli, härligt sällskap får jag också:)


Okej, ska vi gå i genom det här med lojalitet.. jag har nämligen en teori, eller snarare en saga.

Hästen Rudolf och tigern Lisa brukar träffas vid vattenhålet och dricka vatten varje onsdag. Alla måste dricka mycket med vatten om bor på savannen, som dom båda gör.
Lisa, är också kompis med apan Berit, som också hon bor på savannen.
En dag bestämmer sig Berit att hon också vill till vattenhålet och dricka vatten, hon är törstig.
Väl där, ser hon Rudolf och Lisa. Berit blir lite avundsjuk, för hon vill också ha någon att dricka vatten med.
Berit bestämmer sig för att hon vill dricka vatten med Rudolf nästa onsdag.

Onsdagen därpå, kommer Lisa ner till vattenhålet, exalterad över att få träffa Rudolf och berätta om hennes vecka.
Men, till Lisas förvåning har Berit tagit hennes plats brevid Rudolf, på hennes dricka-vatten sten.. När lisa försöker närma sig, för att se om också hon kan få vara med, stegrar sig Rudolf mot henne och Berit bara tittar snett.

Enligt mig, så har Berit inte varit lojal mot tigern Lisa.
Det här kan man så klart diskutera.. men jag tycker att det var ett bra exempel på hur lojalitet kan visa sig. Och att det kanske är dags att man börjar visa varandra lite mer respekt.
En sak att fundera över..


Misfits - Dig up her bones.

Done

Till mina närmaste förtvivlan, har jag nu gått och blivit rödhårig:) Jag är nöjd, rakt av!
Måste bara vänja mig vid det, och inse att det faktiskt bara är jag med rött hår som jag ser varje gång jag går förbi spegeln i hallen. Ska förhoppningsvis sluta hoppa högt snart..
Kommer en bild på min nya frippa inom kort.

En nya vecka som redan snart är slut. Är det lagligt att tiden ska gå såhär fort?
Satt och tittade på bilder som är tagna under sommaren, och insåg helt plötsligt att det är ungefär 7 månader kvar tills nästa sommar. Jag hängde inte ritkigt med att den tog slut ens, mysko.

 Nu står Wolfram och skäller vid ytterdörren, så jag antar att dagdrömmandet är slut. På med stora vinterjackan och vantarna... ska bara kika på en sommarbild till först!


The first cut is the deepest - Sheryl Crow

RSS 2.0