Vinst!

Jaha, imorgon öppnar UNDERBAR. Det har blivit så sjukt fint, jag skulle nästan tänka mig att flytta in där.. undrar jag om jag ska lägga fram det lite fint till cheferna? - Om jag får bo här, lovar jag att städa.. Eller något sådant. Kan ju funka!

Imorgon är det borlänge och kupolen som står på schemat.. Mucho spännande! En anna och johanna blir det, med mamma och lillasyster med på köpet:) Jag har massor som jag behöver(vill ha..) så kortet kommer gå hett, om jag känner mig själv rätt. Men, det blir nog bra.

Jahapp... sen då. Öhm... trött, är jag. Mår illa, gör jag också.. Har en sjukt stökig lägenhet, och en jättelång lugg. Annars är nog allt som vanligt.
Nej!! Det är det inte alls det. Idag gjorde jag äntligen illa mig, Wiho! (krockade med en spik när jag skulle gnugga rent tapeten..)Så nu har äntligen fått använda mina fina plåster. Känns hur bra som helst, sitter som en smäck på fingret! Längtar nästan till imorgon så jag kan få ta på ett nytt:)


Tänkte avsluta den här dagen med ett citat;
- Small on earth, big in shoes! - K. Jansson(2009.02.23)

Tack och godnatt!


                                                 
Haha, hur roliga var inte dessa? Plåster som ser ut som bacon!!! (undrar vart man kan hitta dom, någon som vet?)

Jag är en vampyr.

Pjuh, gårdagskvällen var sjuk. Skönt att den är över. Jag skojar inte om jag säger att jag gjorde 1 000 000 white russian(okej, jag kanske skojar lite..), och fick ta emot 3000 kort som inte fungerade. Tacka vet jag kontanter!!
Oturlig nog, var mitt huvud inte på topp igår.. vilket inte är så bra när det är ca 500 pers som vill ha alkohol, men det ordnade upp sig när vi väl fått upp värmen nere i källaren!

Idag är det personalfest som gäller. Hu.. jobbigt. måste leta reda på några trasar att ha på mig. Blir säkert bra!
Ska dock först ta tag i lägenheten, måste plocka ihop lite kläder och diska. Och åka iväg med bilen...

Hörs!
På återseende.

...

4.45 - Godmorgon.



Sprutdags idag.. vill inte, VILL INTE!!!!! ( hoppas jag får ett litet sår, så jag kan få använda mina gula söta plåster med en djurpark på!)




Chocktillstånd.

Något är väldigt fel idag.. Klockan ringde 4.55 imorse(i natt) och pigg som lärka hoppade jag ur sängen. JAG!! Jag som älskar att sova och hatar när klockan ringer, även fast det i vanliga fall brukar inträffa runt 10-11 snåret..
I alla fall, så var det en kund som hade en teori om det här. Jag befinner mig i chocktillstånd.. Hm, kan så vara. Varenda morgon jag har öppningen på macken, sitter det ett grymt fejkat smile på fejjan.. men idag är det på riktigt!
Kanske har någonting med det där chocktillståndet att göra. Jag kanske reste mig upp ur sängen för snabbt, eller dunkade i huvudet i väggen i natt medans jag sov? Nåja, det är väl bara att tacka och ta emot antar jag.

En till väldigt udda sak.. jag såg fram emot jobbet idag. Också helt mysko. Har jag gått och blivit en sån där positiv människa?!  Tvekar.. men man ska aldrig säga aldrig!


Annars då.
Vi ska ha födelsekalas i dag, Nova den lilla rackarn blir hela ETT år idag!! Helt sjukt. En sötare unge får man leta efter.
Grattis på dig, lilltjejen! (kan lägga in en bild på sötnosen när jag kommer hem..)
Sen ska jag till tandläkaren idag också... Hejdå pengar!! Vem var det som sa att det skulle vara så kul att vara 20,hm?!
Kanske hinner med att träffa anna också, förhoppningsvis!

Nu är det dags att stänga ner innan bossen kommer på mig. Opps!
Ha en trevlig dag.
tjoflöjt.

Svisch.

Okej, det här med att uppdatera ofta är tydligen inte min grej. Ber om ursäkt för det.

Åter en helg förbi( det går ruskigt fort nu, bara en månad kvar till Thailand.. jaadå!).
Så vad har hänt i helgen? Joo...

Jobbade i baren i fredags. Vi var bara två stycken bartendrar den kvällen, så det var tur att det var en lugn kväll. Faktiskt ganska skönt att vi bara var två. Vi hade mycket tid till att prata om massa olika saker, och naturligtvis hitta på massor med nya drinkar.  Sånt gillas. Efter stängning tog vi våran utvärdering, sen gick jag hem och sov(och drömde sött), för att sedan hoppa ur sängen runt 10 snåret på lördagmorgon.  Macken kallade.

Lördagen skulle ha blivit min första utekväll på länge, och vi hade planer på att slå på stort. Men några oväntade överraskningar gjorde att jag hamnade bakom baren även denna kväll. Vilket faktiskt inte gjorde mig någonting, då jag verkligen inte kände för att vara bakfull på söndagen.
I ärlighetens namn, är jag glad att jag jobbade.. fick ut väldigt mycket av kvällen. Avslutade även den här kvällen med utvärdering och ett fantastiskt samtal.
Hem till sängen och sova, upp och hoppa, sen till jobbet... igen.

Idag har jag dock varit ledig, och det har varit hur skönt som helst. Den största kraftansträngninen hittills har nog varit att sätta på kaffe åt karro, johan och tommy. Jobbigt...

Det var den helgen, ser redan fram emot nästa:D Dels för att det är min lediga helg från macken, och dels för att... jaa, bara för att jag verkligen gillar helgerna just nu!
Ha det bra,
på återseende.




En sak bara, jag vill aldrig någonsin vara med om en liknande kväll som den i fredags. Jag hoppas verkligen att ni kan respektera att bartendergrejen är ett jobb. Jag kan INTE stå och kasta ut saker, ge er billigare priser, hälla i mer sprit osv osv. Det funkar inte så!
I fredgas rann det över bägaren, och jag blev grymt besviken på hur folk tror att dom kan bete sig. Jag kommer väl inte in på era jobb och begär gratisgrejer? Varför ska ni då göra det på mitt?
Vissa påstod även att jag aldrig kommer bli en bra bartender om jag inte kan se mellan fingrarna och ge ut mer eller gratis sprit. Visst, fine.. då är det så. Jag är rädd om mitt jobb, och tänker göra allt för att behålla det. Och att riskera jobbet pga "vänner" som tro sig veta så mycket mer om mitt jobb än mig själv, kommer aldrig på fråga.
Så, snälla... tänk på det. Hur mycket jag än skulle vilja, varken kan eller tänker jag ge er gratis drinkar,öl, shots etc. Så sluta tjata.. annars är ni välkomna att gå till en annan bartender.





En svunnen tid.

Idag ville jag absolut inte gå upp ur sängen, jag var/är grymt trött. Undrar just varför.. hm, måste sluta vara uppe halva nätterna. Det här håller inte.. Det ska bli ändring på det. (ha, vem försöker jag lura?)


Igår fick jag och min Banana äntligen våran qualitytime, härligt! Vi har haft på tok för mycket att göra, och har inte hunnit med alla uppdateringar. Men nu tror jag vi ligger i fas igen. Det var en mycket bra förmiddag!
Eftermiddag tillbringade jag på macken...

Nu väntar duschen.
På återseende.


The break up.

På order av storasyster ska jag försöka vara lite bättre på det här med att uppdatera. Det har gått lite halv trökt på sistone.
Så, vad har hänt? hmm, få se nu..

I onsdag var det tjejdag, och vilken tjejdag sen! Jag och Sanne tog Roger upp till falun. Gick i massa affärer och hittade en hel del fina måsten. Bland annat ett par sjukt snygga stövlar, helt underbara. De fick följa med mig hem.. Efter några timmars strosande på Faluns gator, hoppade vi åter in i roger(naturligvis genom förardörren, båda två) och begav oss till borlänge. Väl där unnade vi oss god mat på matpalatset, och fortsatte shoppingen. Det hanns även med en kaffe och skvaller, alltid lika trevligt.
Allt som allt, en ritkigt trevlig dag med många påsar att kånka hem. (Sanne, hoppas du öser på din förbannade kryssning!)

Mer då.. hmm. Jag har jobbat massor på macken, och varit sjukt bitter, Jag har fått ett superduper infekterat sår på fingret(och nej karro, jag är inte så säker på att jag kommer överleva denna!) och, så har jag jobbat på solo.

Fredagen i baren var ganska lugn. Eller den var jättelugn faktiskt. Men det var ändå en väldigt trevlig kväll, på många sätt och vis:)
Lördagen, pjuh.. Gjorde premiär i lilla baren. Vilket innbar att jag, mellan 22-02, stod helt själv. Måste faktiskt säga att jag förvånade mig själv lite.. jag kan mer än vad jag tror, och det kändes ritkigt bra när kvällen var avslutad och jag hade klarat av det. Och fick tummen upp utav en av cheferna:)

Idag har det inte hänt mycket. Blev iprincip uppdragen ur sängen imorse av Anna, som nu har insett baksidan av alkoholen.. Bakfyllan. Välkommen in i gänget, Änna!
Sen har jag kollat på Arn - Riket vid vägens slut, Den var helt okej.

Jaa, mer tänker jag inte berätta. Det får vara bra så.
Är storasyster nöjd nu:)?

Ha en trevlig afton.
På återseende.

RSS 2.0